MERCHANDISE

Hoera! Wij hebben onze eigen merchandise!

Wil jij ook rondlopen in zo’n kek ‘The Bad Ties’-shirtje tijdens een van onze shows, slaap jij er liever in of wil jij ‘m gewoon voor de heb? Bestel dan via onderstaand formulier jouw shirt. Dan zorgen wij dat jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou terecht komt!

Vragen? Check de F.A.Q. hier beneden, of stuur ons een mailtje!

Vermeld hier het aantal shirts, welke model (man/vrouw) en welke maten (man: M/L/XL - vrouw: S/M/L)
Via wie krijgen we het shirtje bij jou? Wil je dat we het opsturen? Geef hier dan'overig' aan en vermeld hieronder jouw adresgegevens zodat we het op kunnen sturen!

f.a.q

Er zijn zowel mannen als vrouwen shirts. Heb jij even geluk!

De shirts voor mannen zijn beschikbaar in de maten M, L, en XL. De shirts voor dames zijn beschikbaar in S, M en L.

Dat vraag maar aan jullie mam! Er zit zo’n fijn waslabeltje in, dus dat moet helemaal goed komen.

Let op! De shirts zijn geen beste vriendjes met een droger 🙁

Voor maar €10,- heb jij zo’n kek shirtje te pakken! Wil je dat we ‘m per post versturen? Dan moeten we helaas wat verzendkosten rekenen van €3,90 of €6,50 afhankelijk van het aantal shirts.

Heb je aangegeven om het shirtje via een The Bad Ties Buddy te krijgen? Dan mag dat contant aan de Buddy. Moeten we de shirtjes versturen? Dan sturen we de betalingsgegevens tegelijk met de bevestiging van je bestelling.

Natuurlijk! Graag zelfs! Weet je vooraf al dat je naar een optreden komt en een shirt wilt bestellen? Laat het ons van te voren even weten. Dan zorgen we dat we jouw shirt zeker bij hebben!